Home » , » Tempahan Masih Dibuka : Anda Mahu Header,Doodle & Watermark??

Tempahan Masih Dibuka : Anda Mahu Header,Doodle & Watermark??


Assalamualaikum...alhamdulillah rezeki caer bertambah baik...syukur ke hadrat Ilahi kerana mengurniakan kesihatan yang baik...syukur juga pada kurniaan bakat dan kelapangan masa (walaupun sibuk dengan assignment) caer still mampu menyiapkan doodle permintaan sahabat2 blogger...sambutan yang sangat menggalakkan dan caer betul2 berterima kasih kat korang sebab memberi kepercayaan kat caer untuk hasilkan doodle permintaan korang...

Ini hasil doodle permintaan blogger bakal cikgu...hehe...kepada korang yang berminat nak mendapatkan khidmat caer korang boleh drop komen pada entri ni atau di facebook....


1) Make sure request adalah complete daripada atas sampai bawah...contohnya nak gadis bertudung, kucing comel, doodle raya etc...

2) Sebarang aksesori tambahan seperti kenderaan bermotor dikenakan cas tambahan...jangan khuatir harga asal doodle rm5...tambahan aksesori hanya tambah rm5...bergantung pada tahap difficulty nak design

3) Tempahan header biasa dan header doodle juga boleh ditempah...harga bagi 1 header rm10..

4) Pembayaran topup diterima hanya untuk rm5 sahaja...jika harga tempahan melebihi rm 10 hendaklah di bank in...pembayaran hendaklah tidak melebihi 2 hari dari tarikh terima doodle, header atau watermark yang telah ditempah

5) Jika berminat sila add caer di facebook dan sila lampirkan request anda berserta email...selamat menempah !!

6) Hasil air tangan caer boleh dilihat di sini >> tempahan

P/s : caer minta maaf jika terlewat menyiapkan doodle...kekangan masa yang sangat tenat...hehe...harap maklum..entri ni STICKY POST !! sila scroll ke bawah untuk membaca entri terkini =)

37 comments:

Hayati Hamzah said...

cane nak wat doodle ni kenapa semua org tere wat doodle (geram)

mohd sasuke said...

hayati hamzah : erm doodle ni mmg ssh skit nk buat..tp klu da biase ok je..hehe..cool ye

Virgo's Violet said...

wa....great! i'm following u! :) feel free 2 follow me back yeah! :)

mohd sasuke said...

virgo's violet : trimas2..insyaAllah caer terjah blog anda balik...x nak tempah ke??kih3

miss Tira said...

:)

mohd sasuke said...

miss tira : hehe klu nk cari doodle cari caer ye..=p

KeChIk yg comey said...

nak jugakkk...=)
hukhuk...somel je..kecik baru berjinak2 ngn doodle neyh..dulu reti tengok org punya je..hee

mohd sasuke said...

kechik yg comey : ok2..insyaAllah caer buat ye..nanti msej caer kat facebook @ page caerwhizz.net doodle kat fb =)

Cik FaRiZaM said...

doodle?brapa ?

Noor said...

cik farizam : yup..rm5 je..klu nk header doodle rm10 =)

eqbalzack said...

menarik ni!

mohd sasuke said...

eqbalzack : wah excited plak...hehe...trimas ye =)

SiBudakKurus said...

caer : sponsor 2 doodle untuk GA saya boleh?hehehe..tny jer

mohd sasuke said...

insyaAllah..klu berkesempatan..hehe =)

puteri ain said...

lawa doodle :)

kaseh suchi said...

maju dah bisnes hampa noh...nanti kalau duit raya aku taon ni banyak,,aku tempah ler jugak..hehehe

mohd sasuke said...

puteri ain : trimas ye =)

mohd sasuke said...

kaseh suchi : alhamdulillah..bleh la skit2..tempah ye..jgn lupe..kih3

muse said...

doodle tk sesuai ngn jiwa gua hehe..

mohd sasuke said...

muse : haha..jiwa ganas le tu..kih3

far_east said...

berminat gak nak tempah header tapi nak tau dulu apa beza header biasa & header doodle ekkk? x baper reti sgt nie :(

mohd sasuke said...

far east : oh header biase klu nk letak gambar sndiri pon bleh...header doodle caer tlg buatkan kartun comel dan masukkan dalam header...jom2 tempah..hehe

far_east said...

kalau gambar sendiri dikartunkan boleh hihi macam best jer header doodle tue..ehhh caer, saya tempah kot sini jer boleh tak...facebook tak leh nak bukaa huhu

mohd sasuke said...

far east : bleh je..nnt roger caer balik..insyaAllah caer balas ye

far_east said...

caner kite nak roger??? kasik laa email caer =))

mohd sasuke said...

lupe2..hehe..caersasuke@gmail.com...sori

far_east said...

dah send email =))

mohd sasuke said...

far_east : ok..nnt caer open..

eqbalzack said...

Salam Caer,
Terima kasih singgah blog abg eq. Kad raya 'cyber' kat blog abg eq tu abg eq alu2kan untuk letak kat blog Caer...ikhlas dari abg eq...
Selamat berpuasa dan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba...

mohd sasuke said...

abg eq : wsalam abg eq..ok trimas ye..caer appreciate sgt2..insyaAllah nnt de mase caer buat entri trus..hehe..slmat ari raye n slmat berpuase buat abg eq skeluarga =)

far_east said...

cup cup...akak nak tanya sket caer....button edit post tak der laaa...pastu 3 menu kat atas tue seperti newpost | dashboard | signout mmg tak der jugak ekk?? neway kak dah bank in..nt cek yerrr...very2 appreciate CAER di sini --> http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/08/semuanya-baru-sempena-raya.html

mohd sasuke said...

far east : owh..caer hidekan button tu..ok..nnt caer pulihkan balik..hehe..saje nk bg nmpak kemas je...sng je..nnt caer btolkan ye..trimas =)

far_east said...

harus trimas to abg eq jugak rasanya sebab tanpa dia, kita tak saling mengenali (sebab GA dia)..insyaAllah akak dah listkan blog caer di ruangan KAWAN, pasti akak dtg jenguk selalu...


btw selamat berpuasa dan selamat ari raya buat CAER sefamily yeaa

far_east said...

far east : erm btol2..takdir sume ni..caer pon tibe2 rpat ngan abg eq..alhamdulillah...sronok tmbah kenalan baru...trimas ntuk sumenye akak

selamat berpuasa dan selamat ari raya gak ntuk akak =)

mohd sasuke said...

far east : syukur..hehe..slmat berpuase n slmat ari raye akak =)

Anonymous said...

purchase backlinks seo sem backlink service buying backlinks

mohd sasuke said...

anonymous : ?? caer kureng paham..hehe

 
copyright reserved by caersasuke