Home » , » Komik : Cover Malu

Komik : Cover Malu

Assalamualaikum...pada satu hari tu kan...insiden ni berlaku..

Minggu sebelumnya masa baca notis rasa macam nak tak nak pandang sebab benda bukan penting sangat pun...setakat baca nama event tapi venue, masa dan hari event langsung tak ambil port...sudah jadi kebiasaan agaknya suka ambil mudah semua perkara..sampaikan....

Pada hari event, kena tegur dengan member2...so dengan muka confident dan suara yang lantang, rilek je cakap nak masuk kelas sebab hari tu mood baik nak belajar...walhal member2 dah start gelak sakan tengok kelurusan kebendulan kita...

So atas rasa keraguan terlampau, mulalah nak mencari notis dan baca whole issue dalam notis tu...barulah perasan event start pagi tu jugak..mulalah menggelabah dan rasa sesak nafas 2 minit..huhu

Dengan muka senyum cuka dek kerana kena bahan ketawa, terpaksalah jugak buat2 senyum..padahal dalam hati rasa nak balik tukar baju je...ada jugak yang mengaku tiba2 tak sihat padahal baru pagi tadi pekena nasi goreng paprik 2 pinggan...hehe

P/s : moralnya sentiasa alert pada sebarang notis...minggu lepas situasi ni jadi kat caer...pergh segan pulak kena gelak dan terpaksa balik hostel salin baju sukan..haha...baru nak segak dah kena gelak sakan...so sentiasa alert dan setkan reminder kalau korang jenis pelupa =p

10 comments:

Acik Ain said...

haha , ragam bdak skolah . eh!

caer sasuke said...

@Acik Ain aah..tak alert jadi camni la..hehe =p

Kira Kekuri said...

hahaha adoi!

MyMy said...

dulu masa awal sem jarang nak alert dengan segala notis tp bila hujung2 sem, baru laa mula alert hahaha..

MR. LONELY said...

alahhh, belasah je ape kesah hakhakhakhak....

caer sasuke said...

@Kira Kekuri hehe..segan je kan =p

caer sasuke said...

@MyMy haha especially bila exam dah nak mula kan..hehe..sabor je la

caer sasuke said...

@MR. LONELY aah kan..buat muka kering je..hakhak =p

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

HAHA , penah jgak t'jd;) BEST:D DAN MALU:D

caer sasuke said...

@✉ ¥ana Fauzi ✉ hehe..segan je kan rase =p

 
copyright reserved by caersasuke