Home » , » Komik : Bergurau

Komik : Bergurau

Assalamualaikum...pernah ada satu hari situasi ni terjadi dalam kamus hidup korang? mungkin pernah terjadi terutamanya kat kedai makan..kalau pernah klik LIKE ye..jom layan komik lepas tu tidur..hehe

Di fast food counter :



moralnya, jangan bergurau terlampau sangat terutama kat tempat awam..kalau orang tu jenis penyabar takpe..in case sebaliknya, maka bersiap sedialah untuk menerima cacian terlampau pulak dari owner of the shop..haha...so behave dan sentiasa beradab walau di mana jua anda berada

diilhamkan dari lagu : najwa latif

P/s : caer akan off untuk 2,3 hari sebab terlibat dalam program wajib iaitu program anak angkat...so caer agak mustahil nak membalas kunjungan korang semua..insyaAllah lepas semua dah settle caer akan lawat korang ye..thanks for reading and keep in touch...=)

33 comments:

taqiy said...

haha untuk dia untuk dia :P

*zafirah* said...

Haha,kreatif la!tambah2 comel cartoon tu^^

~ miSs rAkinAh ~ said...

haha..! memang nak kene la kn.. ^__^

http://missopansantun.blogspot.com/

hairy said...

haha sengal ja...

SiBudakKurus said...

nice komik...untuk dia~ untuk caer.hehe.

nana kamarul said...

hahah! Nice comic :P Anyw, tak penah kena and tak penah try. Kang tak pasal2 kena penampo free :P

Siti Nurul Hidayah... said...

hehehe doodle najwa latif ker

caer sasuke said...

@taqiy haha..untuk dia..untuk dia..hehe =p

caer sasuke said...

@*zafirah* thanks ye zafirah..sudi baca dan komen =)

caer sasuke said...

@~ miSs rAkinAh ~ aah memang nak kena smackdown je camni..haha =p

caer sasuke said...

@hairy haha..kadang2 kena sengal jugak..hehe =p

caer sasuke said...

@SiBudakKurus bhaha..camtu punya lagu pun ade..layan je la..hehe

caer sasuke said...

@nana kamarul haha..kena penampo erk?hehe ganas da tu..hehe =p

caer sasuke said...

@Siti Nurul Hidayah... bukan la..ilham dapat dari lagu najwa latif je..hehe =)

Fatin Bieha Samsol said...

err air kosong..kosong..heh..podah minx bungkos lg..haha

caer sasuke said...

@Fatin Bieha Samsol bhaha..tu la pasal..demand tak bertempat..bungkus roti canai satu..hehe

miss fluffy said...

huhu nk kena sebat dgn owner kedai sila try cara ni..hehehe;p

Kira Kekuri said...

haha okeh lucu pernah jumpa yang lebih2 sampai rasa annoying. tapi pekerja kedai lah bukan pelanggan hehe

♫ S I T I Z U L A I K H A B T J U S O F F♫ said...

kreatif and inovatif..huhu

tirahzairi said...

betul tue...bergurau pon ade batasnyeee

Zati Novelis said...

Banyak sangat kan orang curi lagu Najwa Latif ni ? Hahaha xD

Solehah Shamsuddin said...

err kelakarla kartun atas ni.hehe da ke wt cmtu

amy syahiera said...

haha , daripada lagu NL ,
dea boleh bergurau senda ,
mcm da jadi trend ,
semua nak bergurau senda mcm nie :D
nice entries

caer sasuke said...

@miss fluffy hehe..ni bukan setakat sebat..silap2 kena makian selama 3 jam terus menerus..hehe =p

caer sasuke said...

@Kira Kekuri erk..kalau pekerja macam mana pulak agaknye..hehe..kes berat ni =p

caer sasuke said...

@♫ S I T I Z U L A I K H A B T J U S O F F♫ fuyyo macam reka cipta pulak..hehe..nice komen juri =p

caer sasuke said...

@tirahzairi yup..nak bergurau selalu memang cari pasal..hehe

caer sasuke said...

@Zati Novelis pinjam dan olah jadi cerita je..hehe..anyway lagu najwa latif sedap..kreatif =)

caer sasuke said...

@Solehah Shamsuddin so far caer tak pernah buat lagi..cari nahas je buat macam ni..kih3

caer sasuke said...

@amy syahiera hehe..gurau2 je..takde maksud ape2..anyway najwa latif bagus..ada talent dia polish sampai menempa nama..=)

Cik Pensil said...

bergurau pun ada had :3 kadang bila kita main2 , orang serius , bila kita serius orang memain .

caer sasuke said...

@Cik Pensil sekarang ni banyak orang camtu..thats why klu org camni caer malas nk layan..hehe =p

caer sasuke said...

@Cik Pensil sekarang ni banyak orang camtu..thats why klu org camni caer malas nk layan..hehe =p

 
copyright reserved by caersasuke