Home » , » Komik : Silap Mata atau Silap Tengok?

Komik : Silap Mata atau Silap Tengok?

Assalamualaikum...peristiwa ni mungkin pernah korang alami atau mungkin kawan2 rapat korang pernah alami...setuju atau tidak jom baca komik ni...

Tengah jalan2 ke taman atau ke shopping mall even waktu nak dating pun korang berkemungkinan akan sakit perut...kadang2 gastrik, kadang2 angin dalam perut dan kadang2 korang sakit perut nak lepaskan hajat...

Dengan sepantas kilat, korang akan terkinja2 mencari tandas awam terdekat...perut pun masa tu semakin memulas sebab sudah jumpa "lubuk"...*anggukkan kepala tanda faham...hehe

*censored : imagine sendiri2 ye..jangan visualkan kat kawan2 korang ye..hehe

dan tak mustahil, kita tersilap masuk tandas yang terang2 bukannya gender yang serupa...kebarangkalian ada banyak...

1) bila sudah terdesak kita susah nak fokus dan suka main terjah mana2 tandas
2) tandas sekarang semua letak ikon je..
3) kita selalu buat silap mata...so tertipu dengan kesilapan mata sendiri

persoalannya, pernah tak korang menghadapi situasi yang sama? jawab dalam hati ye dan sengih2 tutup mulut...=p

P/s : motif cerita hanya untuk hiburan semata2...just nak tekankan bahawa kita sepatutnya berfikir dan tidak mengambil keputusan tergesa2 hanya untuk melepaskan beban yang mungkin terlalu berat untk dipikul...fikir2 kan dan selamat berhibur

20 comments:

Nyue said...

nyue xpernah alami...tp roomate nyue pernah alami situasi ini..berbeza dgn dia, ag teruk masuk tandas lelaki....bahaya plak rs.....

Acik Ain said...

hhaha , naseb lhaa tak pernah kene . haha

MR. LONELY said...

pernah je masuk toilet ppuan, puihhh busuk ahhhhhhhhhh

caer sasuke said...

@Nyue erk bahaya betol..selamat ok kan dan tak jadi apa2..next time kena hati2 hehe =)

caer sasuke said...

@Acik Ain ahaha..betul2..kalau kena malu tak ingat..hehe

caer sasuke said...

@MR. LONELY erk..no komen..bhaha xD

taqiy said...

hahaha tk pnh lagi jadik. tp sengaja masuk kalau emergency sgt2 tu pernah la. hahahaha!!

caer sasuke said...

@taqiy erk..haha..tergelak caer bace =p

Trah Zain said...

owh, motif nye tu rupernye.haha..
hati2 la ye XD

caer sasuke said...

@Trah Zain hehe simple je motifnya..so be alert..hehe =p

Ain said...

Hik hik..boley pulak termasuk tandas pompuan..haha

caer sasuke said...

@Ain haha..tu la kan..next time kena alert pada ikon toilet =p

Pecinta pink^^ said...

hakhak..setakat ni blum lagi kna..sebab tak suka guna tndas awam..hehe

caer sasuke said...

@Pecinta pink^^ erk..hehe..kalau tiba2 emergency kes camne pulak? kena juga guna tandas awam..hehe

ikaa said...

hahaha kelakar siot...awk reka ka nie..nice laa


jgn lupa singgah sini pulak ye

http://bakul2011.blogspot.com/

Emma said...

hahaha.. dlu sy hampir termasuk ke dlm tnds laki, tetapi.. time tu ngam2 segerombolan dak laki kuar.. errr, trus sy alih arah buat2 dono.. ho3..

miss fluffy said...

hahaha salah msuk toilet..adess..stkt ni xpernah lg la..;p

caer sasuke said...

@ikaa thanks..caer reka sendiri sebab bosan..=p

insyaAllah nanti caer singgah k =)

caer sasuke said...

@Emma erk..bahaya betul tu..selamat sedar awal kan..hehe..mesti tarik nafas panjang pastu..hehe

caer sasuke said...

@miss fluffy hehe..kira alert la tu..good2..jangan buat sejarah tersilap masuk toilet..hehe

 
copyright reserved by caersasuke