Home » » Warkah Buat Kamu Wahai Sahabat !!

Warkah Buat Kamu Wahai Sahabat !!

Assalamualaikum...apa kabar korang semua? caer harap korang semua baik2 je...it's been a month i've made up my mind to close my blog...caer rasa itu adalah jalan yang terbaik pada masa tu...run far away from my problems and unconciously i'm just a coward who can't face the truth....so this entry dedicated to all my readers and my beloved followers...apa2 yang terkurang sebelum ni caer mohon maaf ok...it was my fault sebab all of sudden caer decide nak berhenti berblogging...and i'm sorry i'm being mean to all of you...for sure i do really appreciated my friends that still keep in touch with me....thanks for call, message and inbox me...tanpa korang semua siapalah caer dalam dunia maya ni...once again thanks for be a good friend to me

P/s : caer akan berblogging semula...doakan segala masalah caer selesai k...sayang ketat2 korang semua !!

20 comments:

syafiqakarim said...

apakah..?
LOL.take care n blogging cpt.

mohd sasuke said...

syafiqakarim : insyaAllah i will..take care =)

far_east said...

salam caer...

akak really really happy bila baca komen caer melalui email semalam..tak sabar nak tunggu arini datang pejabat nak jenguk caer..

hope apa saja masalah yg melanda caer dapat diselesaikan yea...selamat berblogging kembali.... ;)

mohd sasuke said...

kak far east : wsalam akak..trimas sbab terlalu baik ngan dgn caer..terharu sgt2..insyaAllah caer akan lebih bersbar and think before take an action k =)

far_east said...

ur welcome...its ok caer..lepas nie dunia blog akan kembali ceria dgn coretan comey dan kiut dari caer...

will always saport u from back.. =))

mohd sasuke said...

kak far east :insyaAllah..blogger biase2 je kak..ape2 pon thanks for giving me lots attention..=)

far_east said...

aisehh apesal akak tak perasan caer dah ada header baru...jelezz nie... hehe

mohd sasuke said...

kak far east : kih3..baru tukar la akak..baru siapkan td..=p

far_east said...

nie yg nak marah nie hehe pesal cantik sangat design dia...kalah la header akak kekeke....

mohd sasuke said...

kak far east : ahaha..design wktu bosan akak..tp yg watermark caer sasuke tu buat sungguh2..hehe =)

far_east said...

uishhh waktu bosan pun dah kreatip camtue, kalau tak bosan sure canggih lagi ekkk..

mohd sasuke said...

kak far east : kih2..x de la kak.kdang2 x plan pon boleh jd..=p

Princess Fiona Bini Shrek said...

awww....
dy punya header...
ekeke..nie mesti jangkitan duk ngedit2 gambar kawen kan..haha :P
btw..welcome back to dunia blog..

mohd sasuke said...

princess fiona : hehe..pengaruh tu ngan kad kawin..smpai header melekat watermark ala2 kad kawin..btw thanks =p

Princess Fiona Bini Shrek said...

yeay2..ad jugak yg panggil princess fiona! olalala~ hikhik
thanks je??oh..sgt tak cukup...:P

mohd sasuke said...

princess fiona : da la kechik..ahaha..x cukup tmbah seposen lg...ahaha

Princess Fiona Bini Shrek said...

erk..wahaha..baru je nak start prasan2..nama tuh da terkubur...:P
makcikk!!dia nie kedekut! haha

mohd sasuke said...

princess fiona : ahaha..ngadu la kat mak cik..mak cik x suke bersosial..ahaha =p

NAZRUL AZAT said...

alololololololooooo

caer sasuke said...

nazrul azat : alolo je..haha

 
copyright reserved by caersasuke