Home » » Tempahan Editing Blog Dibuka Sekarang !!

Tempahan Editing Blog Dibuka Sekarang !!


Assalamualaikum..memandangkan ramai yang request so caer wujudkan kembali tempahan template di blog caer...jangan risau range harga hanya rm20 - rm25...pembayaran hendaklah dibayar sebelum caer memulakan sesi editing sebab caer pernah kerugian sebanyak rm100++ kerana customer tidak mahu menjelaskan hutang setelah editing siap

Syarat2 lain :

1) Jika ingin meletakkan gambar sendiri pada header dan footer boleh emel caer >> caer_ipath@yahoo.com

2) Make sure gambar bersaiz besar supaya hasil editing meletup dan nampak kemas

3) Boleh roger caer terus ke facebook

4) Pembayaran dibuat dalam range rm20-rm25 bergantung kepada tahap kesukaran caer nak mengedit...pembayaran adalah melalui nombor topup...maksudnya, beli topup CELCOM sahaja dalam bentuk kad dan gores kemudian forward nombor tersebut kepada caer melalui inbox facebook...

P/s : sambil2 korang tempah korang boleh kenal2 dan beramah mesra dengan caer kat facebook..insyaAllah ada kelapangan caer akan layan korang dan sembang2 pasal tempahan jika korang berminat...SERIOUS BUYER sahaja yang caer layan..thanks =)

19 comments:

misz_eyza said...

akak nakkk....buleh tak nie...(serius nie )

caer sasuke said...

@misz_eyza ok boleh sangat kak..caer da kenal sangat akak..nanti roger kat facebook k =)

uncle said...

waaa hebat...uncle menjadi penyokong kamu hihihi...

caer sasuke said...

@uncle takde la hebat sangat uncle..nak order ka?hehe

misz_eyza said...

hehe maceh caer...so bayaran camner? nak kena jelaskan skrg ker?

caer sasuke said...

@misz_eyza ok..caer dah pm akak kat facebook..thanks ye =)

misz_eyza said...

ur welcome caer...tp kan akk nk tny smthing pasai blog baru tue...naper tak der menu NEW POST, DESIGN dan SIGN OUT dah ekkk?

caer sasuke said...

@misz_eyza oo..caer tutup navbar..terlupe nk tmbah kod sendiri untuk buat dashboard etc..haha..nnt caer baik balik

trah zain said...

nak tempah jugak lla, tapi nak suruh edit yg akak saya punya, nnti bila dia dah setuju, saya bgtau..hehe

caer sasuke said...

@trah zain ok beres..add caer di facebook untuk mudahkan proses dan mudah nak discuss =)

Murni said...

Salam Ramadhan!

Ohoo sudah lama daku cari! Huhu~~ editing blog yg bayar pakai topup je. sukanya.

Nak jugak. Kalau sy pakai bsn sms trus reload kat awk, la ni pn blh byr trus! haha.

Ok *mode serius* bila kita boleh mulakan?

caer sasuke said...

@Murni salam ramadhan..maksud caer beli topup kad dan gores..just beri no topup tu je..rm25..anytime je klu caer nk start..hehe =)

Murni said...

ok. deal.

caer sasuke said...

@Murni ok add caer kat fb dan pm inbox..nnt caer approve dan kite discuss kat sane ye =)

Acik Ain said...

ain nakk jgakk . tapi , ain nakk tnggu segmer caer hbis dlu , mane taw adee rezki mngg kaa :D

caer sasuke said...

@Acik Ain ok insyaAllah..ada rezeki psang header baru na..hehe =)

NAZMIL AZHAD said...

cikgu caer telah mengedit blog saya dgn jayanye yeeayyyyyyy !!!!

caer sasuke said...

@NAZMIL AZHAD same2.hehe sukenye dia =)

Cik Ash said...

assalamulaiukum... insyaAllah nanti ada masa boleh tempah caer edit blog :)

http://cikash.blogspot.com/

 
copyright reserved by caersasuke