Home » , » Hobi Itu Rutin

Hobi Itu Rutin

Assalamualaikum...percaya tau tidak, kita akan buat rutin yang sama setiap hari tanpa kita sedar...setuju? jom tengok scene kat bawah ni. !!

Balik2 sekolah atau kuliah muka excited terlebih..hehe

Makan untuk isi perut

Hah ni wajib untuk korang yang beragama islam...

Optional...kadang2 baca komik

Rutin harian meng"online" facebook atau blog...


Betul kan korang buat macam ni setiap hari? kalau betul tanda LIKE sebab itulah diri korang sendiri...ibarat dok depan cermin nampak wajah sendiri...hehe

P/s : in case korang jenis kaki sukan...korang mesti akan jog petang2...lagi hebat keluar main malam2...itu kalau musim free...kalau musim assignment atau exam mampu ke korang buat macam ni ? haha...

36 comments:

Rozuan Ismail said...

biase le tuh

caer sasuke said...

rozuan ismail : kan2..biase le tu..kih3

Yana Libra said...

saya bukan camtu,,hehe~~

caer sasuke said...

yana libra : erk?hehe..tipu la =p

Azza Afdzal said...

betul betul betul hehehehehe

caer sasuke said...

azza afdzal : setuju le tu =p

O CIKTEDDY said...

mngadap blog..always.haha

caer sasuke said...

ocikteddy : haha..caer kadang2 rajin kdang2 mlas..=p

eMMe said...

kalo org bujang yea, kalo org dah ade umah tangga, tune dah lari skit...
biasa online time kat opis.. malam... kene sediakan makan malam utk suami...kalo ade anak, lain lak citenye kan...

caer sasuke said...

emme : hehe..kakak caer pon blogger gak..da berkawin n ade anak..camtu la die lebih kurang..hehe

e-lyana said...

hahaa, ada sikit2 persamaan 2!
ekekek

caer sasuke said...

e-lyana : haha betol kan..hehe

c'axoera ヅ said...

betul betul betul >_<

caer sasuke said...

c'axoera : hehe..kantoi sudeh =p

NorLyana said...

suka entri ni dan kartun yang comel =)

loVe puRpLe said...

Macam same je.. tapi just tambah jogging je petang2... (^-^)

caer sasuke said...

norlyana : thanks lyana..jemput la singgah lg =)

caer sasuke said...

love purple : erk?kan betol tekaan caer..hehe =p

Nini D.. said...

haaaa...akak lain sikit Caer..
memandangkan ofis mmg dirumah...ikut suka aje semuanya..sementara tunggu ikan goreng siap pon boleh tulis blog ;)

caer sasuke said...

nini d : pergh..hebat akak..respek la..ni baru blogger sejati..kih3 =p

myra azraff said...

ahaha...semua betull..lupa nak tambah...mandi/tgk tv...haha...cantik doodle2 tu...:D

faiz fakhirin said...

kehidupan generasi baru katakan

Koding said...

Koding Berkata:
Bukankah perjalanan harian hidup kita kita sendiri yang menjadualkannya...
Bukan sesuatu yg pelik jika ia menjadi rutin..

caer sasuke said...

myra azraff : thanks myra..aah betol2..nk buat doodle tu lg..tp x de idea..kih3 =p

caer sasuke said...

faiz fakhirin : yup2..serba serbi moden kan..hehe

caer sasuke said...

koding : betol tu koding..setuju2..yg peliknye 1 je..kite sggup ngadap facebook 24 jam..hehe

misz_eyza said...

haippp camner caer tau nie pasal rutin harian akak hehe...selalu kebiasaan macam tue dolu2 la...tapi la nie xleh buat camtue dah...hihi... (~_~)

caer sasuke said...

misz_eyza : ahaha same ke kak?ekeke..eleh buat lg kan camni..hehe

yana halim said...

lari tune sikit sbb dah kawen. list tu kena panjang lagi.. update blog dan fb time free kat opis je. kalau kat rumah time mengenjut anak di buaian. x dpatlah mcm org bujang boleh guling2 hadap lappy/pc. hehe

caer sasuke said...

yana halim : kih3..sronok bace komen org yg da kawin ni..sbb da byk keje nk uruskan kan3..hehe..thanks sbb sudi2 kongsi =)

miranadia said...

sama je...tapi aku ada lagi satu..tiap2 petang kena siram pokok!hehe

caer sasuke said...

miranadia : erk? bagusnye siram pokok..hehe..hobi yg sgt menguntungkan tu..berbakti pada alam =)

sabree hussin said...

sekarnag ni rutin dah lain sikit.. sebab dah bekerja

caer sasuke said...

sabree hussin : betol2..caer musim esaimen..letih betol..huhu

Cik Pensil said...

hari2 sama cuma cuti sekolah lain sikit sebab bangumn tengah hari . hoho

caer sasuke said...

@Cik Pensil erk?bgn tgh hari..hamboi..hehe =p

 
copyright reserved by caersasuke