Home » » Tempahan : Thanks For Hire Caer

Tempahan : Thanks For Hire Caer

Assalamualaikum...alhamdulillah since hari pembukaan sampai ke hari ini caer masih lagi dapat tempahan editing blog...memandangkan mood assignment makin bertambah, caer terpaksa hold beberapa tempahan dan memberi laluan untuk menyiapkan assignment..syukur ada customer yang understanding dan tidak terlalu push caer untuk siapkan tempahan dalam masa terdekat...tapi as their wish, caer siapkan blog setiap customer dalam masa 2,3 hari..so jom tengok2 hasil air tangan caer..




Blog aja

Terima kasih daun keladi, kalau teringin mai order sini...hehe...thanks sebab support bisnes maya caer...moga2 rezeki akan semakin bertambah..insyaAllah...doakan caer berjaya dalam bidang editing ni ye..who knows one day caer jadi pereka grafik website...hehe..dasar kuat berangan =p

P/s : editing header untuk pemenang segmen caer terpaksa hold dulu..assignment banyak nak disiapkan...pergh boleh botak mengadap laptop 12 jam sehari..hehe

16 comments:

Anonymous said...

caiyok caer...rezki bertambah di bulan ramadan...tp esemen jgn dilupakan... nie bila last cuti?

from: kak far_east (kes malas nak login blog hihi...)

cikmisi leen said...

wahh > rezeki2 ~ =). tahniah ea caer..insyaALLAH tiba masa cikmisi pom nak jugak.. =) ~ esaimen tu pnting jugak..hehe

Shamirul Afiq said...

tahniah..

aJa said...

tq caer :)

birthday party said...

nice post buat semua blognya hahaha

Dee said...

thank you dik... hasil kerja yang terbaik!!!

Akhelaken said...

wah cantiknye, pandainyee :)

caer sasuke said...

@Anonymous ahaha..baik akak..caer da abis cuti baru nk reply sbb x de line tenet kat rumah =)

caer sasuke said...

@cikmisi leen thanks ye..boleh je..just pm caer kat facebook..we'll talk later and much detail =)

caer sasuke said...

@Shamirul Afiq thanks bro =)

caer sasuke said...

@aJa ok sama2 =)

caer sasuke said...

@birthday party thanks ye..wah ada birthday party ke?kih3

caer sasuke said...

@Dee sama2..thanks gak kat akak sebab bagi caer berbakti kat blog akak tu..hehe =p

caer sasuke said...

@Akhelaken hehe thanks bro =)

Kak Reen said...

Salam. Akak pon teringin nak edit blog...

caer sasuke said...

@Kak Reenwsalam..boleh je kak..nanti roger caer kat fb k =)

 
copyright reserved by caersasuke