Home » » Keputusan : Segmen Kenali Komuniti Blogger

Keputusan : Segmen Kenali Komuniti Blogger

Assalamualaikum...seperti yang dijanjikan, caer akan mengumumkan dua pemenang dalam segmen Kenali komuniti blogger...caer menggunakan khidmat random.org untuk memilih pemenang yang bakal mendapat header percuma dari caer...seramai 42 blogger yang join dalam segmen ni...caer ucapkan jutaan terima kasih sebab sudi memeriahkan segmen yang caer anjurkan...

ok keputusannya :

saudari Nis


Caer random mengikut nombor komen bagi memudahkan kerja sebab ada yang meletakkan dua url yang sama...so tahniah kepada pemenang...sila add caer di facebook dan pm caer secepatnya..kepada yang kurang bernasib baik next time cuba lagi...insyaAllah nanti rezeki korang pulak

P/s : tempahan editing blog semakin banyak..caer tak menang tangan untuk siapkan segala macam kerja...huhu...berminat menempah boleh roger caer =)

12 comments:

Hanif said...

Tahniah buat mereka

rAIHan said...

tahniah buat yg berjaya..^^

cikmisi leen said...

tahniah yg bertuah ~ =)

caer sasuke said...

@Hanif tahniah gak untuk hanif =)

caer sasuke said...

@rAIHan thanks ye sudi meriahkan segmen caer =)

caer sasuke said...

@cikmisi leen thanks ye sudi meriahkan segmen caer =)

misz_eyza said...

yeyyy tahniah buat yang tak menang...

jom semua kita tempah editing blog yang superb dari CAER...hasil kerja yg memuaskan wpun anda cerewt mcm saya hihi..

caer sasuke said...

@misz_eyza hehe cerewet ye kak?hehe..=p

Si Matatajam said...

Tahniah untuk yang menang tu...

misz_eyza said...

kan akak cerewet minta itu ini dari CAEr hihi...

caer sasuke said...

@Si Matatajam hehe..next time cube lagi ye =)

caer sasuke said...

@misz_eyza hehe takpe je..sbb caer percaya akak =)

 
copyright reserved by caersasuke