Home » » A Minute To Remember : Hari Raya Aidilfitri 2012

A Minute To Remember : Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum..apa kabar readers semua? rasanya still belum terlambat untuk caer ucapkan selamat hari raya buat korang semua...almaklumlah schedule caer terlalu pack sampaikan nak berkonvoi raya dengan member2 pun tak sempat...start bulan puasa dengan tolong emak & kakak berniaga, masuk sekolah, siapkan tugasan dan ronda2 dengan family ke hulu ke hilir...tapi overall raya tahun ni lebih kurang sama havoc macam raya2 tahun lepas...jom check it out gambar2 raya sakan ni..hehe

caer dengan family...emak tiba2 ghaib sekejap..hehe

caer dengan abang Nazrul Azat kat depan Media Prima

ain si budak comel yang baru masuk 2 tahun sebulan..=)

kakak ipar, abang dan emak yang muka kepenatan kat Taman Lake Garden, Taiping

shopping raya kat Mydin Meru Ipoh

Selamat hari raya aidilfitri buat korang semua..caer menyusun sepuluh jari andai pernah terkasar bahasa, tersilap tutur bicara dan tak bagi duit raya...hehe...moga aildilfitri memberi seribu satu kenangan terindah dalam hidup korang semua...

P/s : memandangkan 3 minggu berturut2 dilanda migrain teruk so caer pergi check...alhamdulillah dah makin membaik...moga kembali aktif dan cergas untuk berblogging..hehe

14 comments:

misz_eyza said...

amboi sakan dia beraya nooo hihi...

jgn lupa mkn ubt selalu yer.

MR. LONELY said...

fuyooo saya pon ade dlm ini ceritga hehee, thanks sbb dtg ziarah di kala tgh keje di hari raya huhuu

Noor said...

hohoho....yer la havoc...raya tahun nie tambah lagi sorang dlm family kita....

caer sasuke said...

@misz_eyza seronok kak jalan2..hehe tapi penat sgt2..baik akan makan ubat selalu =)

caer sasuke said...

@MR. LONELY hehe..mestilah ade..same2..rase nak datang lagilah pasni media prima..next time nak jage tmpat roll vt pulak..haha

caer sasuke said...

@Noor aah..lepas ni tambah lagi sorang kakak ipar..pergh dah makin ramai umat..hehe =)

Scarlett O'Hara said...

Seronok sakan nampaknya beraya! :D

caer sasuke said...

@Scarlett O'Hara sbanrnye ade je lagi tempat kitorg pergi..x larat nk upload gmbar dah..hehe =p

Aaizaatt Bin Azhar said...

caer, awak kene migrain ke? jangan marah tau kalau saya nak cakp, awak punyer family atok moyang, ada x membela. saya bru ting 1 dan saya banyak pengalaman pasal alam gaib nieh. migrain tiada ubat kan. doktor cume kasi ubat tahan sakit jew kAN. saya cadangkan abg caer gi jumper ustaz..

caer sasuke said...

@Aaizaatt Bin Azhar erk? caer punye migrain da ok..caer skrg kena pakai spek sbb pening dtg dari tgk silau cahaya matahari,lampu etc..aizat buat caer rase takut pulak..so camne life aizat skrg? da ok?

Zul De Alexis said...

wah caer best oooo...nmpk meriah...

caer sasuke said...

@Zul De Alexis kan3..meriah..hehe =)

Cik Amy said...

selamat hari raya juge :)

caer sasuke said...

@Cik Amy selamat hari raye cik amy =)

 
copyright reserved by caersasuke