Home » , , » Terima Kasih Sudi Menempah Editing Blog !!

Terima Kasih Sudi Menempah Editing Blog !!

Assalamualaikum...alhamdulillah rezeki bertambah baik dan tempahan editing blog semakin upgrade dari hari ke hari...so caer nak ucapkan terima kasih sebab beri peluang untuk caer memberi sentuhan karya dalam blog korang...untuk pengetahuan korang, banyak lagi hasil editing blog caer sudah buat tapi berkemungkinan folder karya digital caer telah di delete...jom skodeng antara editing blog yang caer pernah buat...hehe


Antara blogger comel yang order dan caer still ingat :

5) Sahejam



Berminat untuk menempah dan SERIOUS BUYER? korang boleh klik link ini >>Tempahan Editing Blog
P/s : komik doodle caer terpaksa stop dulu sebab fokus pada tempahan editing blog..so pada readers tegar komik doodle caer korang just wait ye sebab caer terlampau busy...hehe..thanks for your support...=)

25 comments:

misz_eyza said...

always support hasil kerja caer.


p/s : akk dah beli reload nt akk bg no...and then yg balance rm5 tu blh tak akk masuk trus jer dlm fon caer huhuh...

caer sasuke said...

@misz_eyza thanks akak..ok beres saje..thanks ye byk2 =)

Cik Yaya said...

wahh..bgusnyer..edit blog..yaya nk jgk buleh? tp free nye..heeee
(guro je..jgn mre buln pose ni..^,^)

Yousof said...

Comel² belaka hasil kerja kau bro, semoga terus sukses! ;)



*Kalau berminat nak tempah sticker boleh jenguk blob ni bro

pelekatku.blogspot.com

terima kasih

babycomel said...

comel sungguh, suka dgn kaler2 yg ada.. love it so much,
nanti nk tempah jgk boleh ke??

caer sasuke said...

@Cik Yaya hehe..nak free tunggu yaya belanja caer p jalan2 satu dunia dlu..bhaha

caer sasuke said...

@Yousof thanks..amin insyaAllah..

oo buat pelekat ye bro..nice..insyaAllah kalau memerlukan aku order k..=)

caer sasuke said...

@babycomel boleh sangat2..but first add caer kat facebook k..ade link kat menu bar..kita akan discuss nnt =)

Cik Yaya said...

haha...lebeyh..;p

caer sasuke said...

@Cik Yaya ahaha..ok la tu xd

onie said...

kreatif nooooo :D

caer sasuke said...

@onie x de la..biasae2 je =)

izzati_bloging said...

caer menarik la... brape edit full blog eyh??

izzati_bloging said...

caer menarik la... brape edit full blog eyh??

caer sasuke said...

@izzati_bloging rm25 full editing..klu berminat add caer kat fb..nnt kite discuss =)

O CIKTEDDY said...

caer x buat tutorial ka? nak tahu acano caer wat multitab tu? ke org pnggil tabber?ape2 jela..hehe yg ade like caer,new comment tu..hehe

caer sasuke said...

@O CIKTEDDY ade je caer buat tutorial tapi pasal tabber widget ni caer tak buat lagi..panjang sangat tutorialnya..hehe..tengok la kalau ada masa insyaAllah caer cuba buat ye =)

gadisworld said...

wahh..sukanya tengok caer wat editting blog..comel sangat :)

~✿Yuhana Shiraen✿~ said...

caer... sy pown nak mnta caer editkn blog sy bule? nnty sy add caer kat fb... :)

caer sasuke said...

@gadisworld eh takde la..biase2 je..anyway thanks ye =)

caer sasuke said...

@~✿Yuhana Shiraen✿~ ok boleh..caer akan tunggu pm inbox dari yuhana =)

Detective Fiqa said...

wahhh. teruskan kerja awak. baguslah. huhuhu sy ni tak tau nak tempah apa :D

BERITA HANDPHONE said...

mantaph, terus sukses sob :D

caer sasuke said...

@Detective Fiqa tempah je ape2..hehe =)

caer sasuke said...

@BERITA HANDPHONE makasih ya =)

 
copyright reserved by caersasuke