Home » » Contest Mega2012 Hazwan Hairy

Contest Mega2012 Hazwan Hairy

Klik untuk join >> Hazwan Hairy

Assalamualaikum...hari ni caer update pasal contest by Hazwan Hairy...konsep contest simple dan kena dengan minat caer yang suka mengedit ni..hehe...so lepas baca terms & condition (klik sini >> syarat2 contest) caer terus godek folder header2 yang caer pernah buat...kalau ikut banyak header tapi caer rasa nak pertandingkan 2 header paling latest pernah gantung kat dalam blog...

Header doodle

Header ala2 alienware yang baru pasang 2,3 bulan lepas

Kalau ikut terlalu banyak maksud dan persepsi bagi setiap header yang caer hasilkan...kalau mula2 blogging dulu caer suka tepek gambar sendiri dalam header...tapi 2 years onward, caer mula nak membina satu kelainan dan identiti dengan menonjolkan imej2 doodle dan avatar yang caer hasilkan sendiri...rasanya ramai blogger sekarang suka tepek doodle kat header...so caer just ikut trend semasa dan create macam2 jenis doodle untuk match dengan identiti caer...at last terciptalah idea2 header doodle dan header ala2 alienware ni...overall semua koleksi header caer simpan elok2 dalam arkib folder private...hehe

P/s : selamat berkenalan untuk semua contestant...rajin2 terjah blog caer dan tegur2 ye...to be honest, menang kalah caer letak nombor dua sebab friendship in blogging is priority...=)

18 comments:

shida'R said...

gudluck caer ;)

by SyafidaJamil said...

wow..segak aihhh doooooodle diaaa

hairy said...

fuhhh!! terkejut gila tgk blogger femes join contest ni..rsa teruja sgt2...hahah...tq caer salam knl dri sya..all the best tuk anda ea....

MyMy said...

agak retro pula header caer ni taw hehe all the best! :)

Norain Aziera Binti MoHd AzMi said...

go0d luCk....^__^
♥ ヅ

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

all the best

Aida Omar said...

sudah like.. good luck caer.. :)

tirahzairi said...

all da beshhh

ccicute said...

good luck... ^_^

caer sasuke said...

@shida'R thanks shida =)

caer sasuke said...

@by SyafidaJamil erk..hehe..makasih dong =p

caer sasuke said...

@hairy thanks ye hairy..saje support..caer pon da lame x join contest..walaupun caer tahu nak menang tu sangat2 tipis..=)

caer sasuke said...

@MyMy orang lame..layan retro sikit..hehe

caer sasuke said...

@Norain Aziera Binti MoHd AzMi thanks ye norain =)

caer sasuke said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA thanks mak dara =)

caer sasuke said...

@Aida Omar waduh makasih aida omar =)

caer sasuke said...

@tirahzairi thanks ye =)

caer sasuke said...

@ccicute thanks..cci x join ke? confirm menang punye =)

 
copyright reserved by caersasuke