Showing posts with label contest. Show all posts
Showing posts with label contest. Show all posts

Pemenang Contest Top Commentator

Assalamualaikum..memandangkan jarang2 dapat masa yang berkualiti untuk update blog, caer akan terus dengan agenda asal iaitu announce pemenang contest..pada yang mengikuti perkembangan blog caer, contest ini sudah running hampir sebulan..so pagi ini caer umumkan pemenang bagi contest top commentator...drumroll sikit bagi berdebar..hehe..ok pemenang jatuh kepada Cik Pensil dan Cik Fie 


Pada pemenang anda bolehlah private message caer di facebook..maklumkan caer anda pemenang contest dan attach sekali gambar untuk di "vector"kan...caer akan secepatnya menyiapkan hadiah anda..tahniah dan teruskan berkarya dalam blog..hehe..pada yang tidak menang,anda boleh cuba contest di masa hadapan..insyaAllah akan dipergiatkan lagi jika berkelapangan..

P/s : pada yang berminat untuk editing blog boleh pm sahaja di facebook..thank you guys for delighting my life  

Contest : Top Commentator

 STICKY POST

Assalamualaikum..menjelang tahun 2013 pelbagai rencana yang telah disediakan buat readers di blog caer..tetapi kekangan masa dek jadual yang semakin padat, caer terpaksa tangguhkan segala hasrat hati untuk bangunkan semula aura blog CAERWHIZZ.NET ni..jadi sebagai permulaan caer akan buat contest top commentator di blog caer..so kepada commentator tegar, anda bolehlah mulakan misi korang untuk komen seberapa banyak entri di blog caer..jadi bermula hari ini caer akan pasangkan widget top commentator..contest ini tiada due date..dalam makna kata yang lain caer berhak tentukan bila2 tarikh contest akan tamat..hadiah contest untuk 2 orang pemenang sahaja iaitu vector..

Korang boleh belek2 sample di bawah..
sample vector 1 : caer
sample vector 2 : heliza helmi

P/s : Jadi untuk memudahkan update terbaru berkenaan keputusan contest, korang boleh add caer dalam bloglist blog masing2..terpulanglah nanti sama ada nak remove lepas contest tamat atau kekalkan dalam bloglist anda..so apa tunggu lagi..start comment to be the winner

Contest Mega2012 Hazwan Hairy

Klik untuk join >> Hazwan Hairy

Assalamualaikum...hari ni caer update pasal contest by Hazwan Hairy...konsep contest simple dan kena dengan minat caer yang suka mengedit ni..hehe...so lepas baca terms & condition (klik sini >> syarat2 contest) caer terus godek folder header2 yang caer pernah buat...kalau ikut banyak header tapi caer rasa nak pertandingkan 2 header paling latest pernah gantung kat dalam blog...

Header doodle

Header ala2 alienware yang baru pasang 2,3 bulan lepas

Kalau ikut terlalu banyak maksud dan persepsi bagi setiap header yang caer hasilkan...kalau mula2 blogging dulu caer suka tepek gambar sendiri dalam header...tapi 2 years onward, caer mula nak membina satu kelainan dan identiti dengan menonjolkan imej2 doodle dan avatar yang caer hasilkan sendiri...rasanya ramai blogger sekarang suka tepek doodle kat header...so caer just ikut trend semasa dan create macam2 jenis doodle untuk match dengan identiti caer...at last terciptalah idea2 header doodle dan header ala2 alienware ni...overall semua koleksi header caer simpan elok2 dalam arkib folder private...hehe

P/s : selamat berkenalan untuk semua contestant...rajin2 terjah blog caer dan tegur2 ye...to be honest, menang kalah caer letak nombor dua sebab friendship in blogging is priority...=)

Sila LIKE Tanda Suka !!

Assalamualaikum...recently caer ada join satu contest yang dianjurkan di ruangan sosial facebook...berunsurkan photo editing bercirikan islamik telah menambat hati caer untuk join dalam contest ni...untuk pengetahuan semua contest ni dianjurkan oleh ustazah pilihan firuz...caer rasa mesti korang familiar dengan ustazah ni...contest ni sangat simple sebab kriteria dipilih berdasarkan kreativiti dan inovasi kita dalam berkarya...dan ia bakal diadili oleh beberapa juri profesional...

LIKE SINI >> wallpaper 1

LIKE SINI >> wallpaper 2

P/s : So caer mohon korang semua adili bakat caer dengan menekan button LIKE pada wallpaper tu...thanks for your kind consideration in this matter...erk? macam last shout dalam surat kiriman rasmi je...hehe...pada yang berminat korang boleh ambil wallpaper tu dan tepek kat dekstop korang...klik LIKE sebelum 5 Februari sebab itu tarikh due date...thanks =)

Contest Blog Paling Comel


Assalamualaikum...malam ni caer nak join 1 contest yang dianjur oleh blogger pinky sweet Melaola..at first caer just look for a glance dan read all the terms and conditions...so lepas baca rasanya tergerak hati nak take part dalam contest ni...hehe..officially caer dah pon join contest ni...


So the readers out there...if interested to join just made an effort to post new entry about this contest...simple and for sure you won't get dizzy to cram your brain...hehe...let's join...tag those sweet person :


P/s : kalau boleh nak menang ni...hehe...insyaAllah >> misteri

Contest Cute Dolly @ Doodle


Assalamualaikum...today I would like to join a contest by CCICute Design...information for the readers out there, CCICute Design is one the blogger that talented in making doodle and she's venture in business for watermark,biskad and sticker service...yeah for sure I love to see her blog which is decorated with all the fancy of doodles...by looking at her header, I think it's more than enough and showed how cool the design she did...it's flash...awesome !

Title : Doodle Couple Row In A Snow Honeymoon

So, I made an effort to create my own doodles as I want to take a challenge and willing to have some positive competition among the bloggers...I really love to make friends and realize that contest is one of the best way to find more friends...who knows we might be able to find friends who have the same interest and sharing the same hobbies...woah !! it will be much fun

Interested to join? hit this link >> CCICute Design

Eqbalzack.com Writing Contest !

Assalamualaikum...this is my second attempt in writing contest..all I can say it do inspire me a lot in writing and generate my ideas to think well...lose didn't mean you will always lose forever right? so let's we try again and again..as saying goes, if you believe you will achieve !! yeah !!

Frankly, I love the topic most.. "Lecturer-Student Relationship,anything wrong?"..let's make it clear by giving definition...lecturer is a person who often held an academic class, teach and lead research groups as well as supervise their students research..instead, student is a learner or simply say someone who attends an educational institution...so, I can conclude student and lecturer do related and it might be lame if only lecturer but there's no student right? similarly if have students but there's no lecturer..so who are willing to teach you? good question..hehe

Relationship..is it wrong? as my view and from deep thinking, it's not false at all..just how the way we adapt ourselves to have a positive relationship...it's not an issue if a BOY students being close with a man lecturer right? but how about we put a girls in terms BOY...try replace it and thinking...haha..it might be happen a devastating quarrel for sure...

A good relationship between lecturer-student is a good way to have a "soulmate"...why? because we have the upportunity to share and to speak on something issue...sometimes, we can lean on their shoulder,express ourselves and ask a wise view to figure out our problems....gradually, we can instill respect towards lecturer..but do keep it in moderation way...lecturer is an ordinary person too where they more experienced and might be help you to keep on breathing in good way and positive thinking way

"The mediocre teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires." (William Arthur Ward)...so how about lecturer? they are same as teachers =)

(256 words start from frankly...)


Versi Melayu

Revolusi pemikiran warga pasca global telah membawa lembaran baru dari sudut mentaliti dan ideologi...dahulu pendidik umpama lilin membakar diri, kini tanggapan lampu pendarflour menggalas tugas murni...berbeza istilah namun masih mengekalkan tradisi lama yang menerangi kehidupan insan bergelar pelajar..berbeza kelompok ilmuwan namun pensyarah tetap dipanggil tenaga pendidik

Menelusuri hukum alam, pohon pasaknya disokong akar..lantaran akar mencengkam bumi, maka tumbuh meliar pohon menghijau...nutrien semulajadi diserap pohon lalu diproses menjadi kanji...Analogi saintifik bertukar logik...ibaratkan akar itu ialah pendidik,nutrien itu ialah ilmu yang disampaikan, kanji itu ilmu yang dicernakan...dan dimana pelajarnya? jawapannya pohon berbunga itulah pelajarnya...begitulah gambaran cetusan minda kluster pasca kemerdekaan dari pandangan hubungan pengetahuan...

Beralih arah ke aspek sosial, pelajar sememangnya sukakan pensyarah yang peramah dan berjiwa rakyat...terpulang pada hemah pelajar dalam menjalin ukhuwah terhadap pensyarah..jika mengharapkan cinta yang tak kunjung tiba apa salahnya jika mengharapkan ilmu untuk ditimba...jika kamu mengharapkan ilmu, maka ilmulah yang akan kamu peroleh...jika kamu memecut laju, kamu akan mendapat tempat..jika kamu diberi perhatian, maka anggaplah pendidik itu sebagai pembimbing rakan...Jadi,hubungan yang akrab antara pensyarah dan pelajar tidak salah selagi individu terbabit sedar tanggungjawab sebenar masing-masing

Konklusinya, pensyarah hanya pemudah cara sesuai pandangan ilmuwan Confucius..pepatah arab melantunkan madah "sesiapa yang berusaha dia akan berjaya dan siapa yang menanam dia akan menuainya"..."pokok pangkalnya pelajar perlu sedar misi mereka dalam melestarikan impian dan cita-cita yang terbuku di hati

Persoalannya jika hari ini tiada warga pendidik mampukah lahirnya generasi gemilang berintelektual dan penuh wawasan? satu hubungan yang saling memerlukan antara satu sama lain...tepuk dahi fikir sendiri..dan kalau ada jodoh tak kemana..hehe

(250 perkataan)

Tagged : Dear, Kak Far East

-caer-

Eqbalzack.com Monthly Contest !


Assalamualaikum and hello for everyone...do you ever think to get rich? I bet all of you have much more desire to have a good life...am I right? except for those living in a well-to-do family...because they are already rich...hehe just my guess...

It is an issue that good to be debated...."RICH BLOGGER : FACT OR FICTION?"...

Well let's make it clear...it depend on our own understanding to get the word "RICH"...it might be rich in material or it might be rich in a various knowledges...so, rich blogger doesn't mean you get the payment from the advertiser for showing off their advertisement and get rich after that...as for me it's not a big deal to venture in blogging...

What I'm looking for in blogging is the knowledge...blogger that have much more ideas...I mean rich in ideas always can create a good entry and for sure can be shared to all the readers....it's FACT...no compromise...

In a nutshell, (haha formal...influenced by the ELP paper that I take yesterday)..blogger that have more skills, knowledge and experiences is the one who should be highlighted...become rich in blogging field is totally fiction...it needed you to work harder if you think so...do not engross to be rich in blogging but devote yourself to have rich ideas in writing...

Contest Header Cantik Anjuran Adamainaa

Assalamualaikum...Ok tujuan caer masuk contest ni untuk melebarkan sayap dan pengaruh caer dalam dunia maya ni...dalam masa yang sama caer nak kenal ramai lagi sahabat2 blogger di luar sana...frankly this is the best way untuk caer untuk lebih mendekati blogger2 lain especially pihak penganjur contest...so hari ni caer nak join satu lagi contest anjuran blogger Adamainaa....tapi sebelum tu jom kita baca term and condition...jom klik sini >> Contest Header Cantik


Menepati kehendak contest caer decide untuk pilih header yang caer baru je siapkan 2 hari lepas...istimewanya header ni bagi caer sebabnya ia melambangkan bagaimana perwatakan caer yang sukakan gaya hidup yang ceria...jadi macam satu gaya hidup jugak sebab caer memang addicted dengan photoshop dan illustrator dan menjadikan hobi di masa lapang...memandangkan caer student seni brushes dan software2 tu semua melambangkan kecenderungan minat caer ke arah seni digital dan editing....

Klik untuk tumbesaran

Gadget macam PSP dan kamera DSLR klasik tu sebagai pelengkap gaya hidup caer yang sukakan koleksi gadget...sebab bagi caer gadget2 ni antara yang mudah nak dibawa pergi travel dan boleh memberi inspirasi kat caer dalam berkarya....arnab tu pulak caer suka sebab nampak kawai....hehe...pelangi tu pulak memberi mood ceria dan boleh membawa membawa efek emosi tenang sebab banyak variasi warna...lastly , gambar caer meloncat sambil letak jari kat bibir tu ada maksud jugak..."just read in silent mode and then you decide"...hah macam tu la maksud dia...hehe...

P/s : harap2 penyertaan caer diterima...selamat maju jaya blogger2 Malaysia



Contest Menang Perfume Lancome

Assalamualaikum...rasanya dah lama sangat menyepi dari berblogging...last time caer kerap jugak masuk contest dan memang seronok dapat kenal ramai kenalan blogger...dari contest sampai la jadi member rapat...frankly , contest macam ni menarik minat caer sebabnya for sure blogger2 lain akan lebih mengenali caer especially pihak penganjur...so hari ni caer nak join satu contest oleh sahabat blogger iaitu saudara Poyoness

( ambil feel sikit kalau letak gambar haha )

Ok masa untuk review pasal blog Poyoness......blog Poyoness best sebab

1) Banyak info :

Bagi caer info sangat penting...setahu caer kebanyakan blogger lebih sukakan info yang pelbagai...so dari budak kecik sampai yang dewasa semuanya boleh baca...jadi tak ada batasan untuk menyekat reader untuk feel free nak layan setiap entri...personally caer sukakan lontaran entri yang jujur...caer suka sangat baca entri pasal JUST BE YOURSELF...simple tapi penuh makna...frankly , caer lebih suka layan entri yang pendek2 dan boleh menyuntik inpirasi serta motivasi dalam diri...

2) Entri mudah difahami :

Entri yang simple dan menarik...paling penting bagi caer tiada penggunaan perkataan short form yang susah nak difahami...rasanya lebih puas untuk teruskan pembacaan

3) Load page laju :

Rasanya semua bersetuju dengan caer...load page laju lebih mudah nak terjah...haha

4) Kedudukan widget :

Tahniah ye Poyoness sebab blog anda tak banyak gunakan widget dan semuanya tersusun kemas pada ruangan sidebar...tapi sebagai suggestion anda boleh simplify pada blog archieve dan friends update dengan menggunakan blogroll atau show / hide button...kalau berminat caer ada buat tutorial dan harap2 boleh guide sikit2...klik link >> tutorial blogroll atau show / hide button


P/s : pada yang berminat untuk join contest ni sila terjah blog Poyoness...lagi ramai join lagi meriah...haha

Poster Edit Contest !!


Assalamualaikum...hari ni caer berminat nak join satu lagi contest yang dianjurkan oleh sahabat2 blogger...contest ni diberi nama "Poster Edit Contest" anjuran saudara Hakim Zailan...konsep yang diketengahkan dalam contest ni yang telah menarik minat caer nak join...disebabkan caer suka mengedit gambar kenapa tidak caer grab peluang ni...hehe..tapi sebelum tu jom baca term and condition dalam contest ni...check it out >> "Poster Edit Contest"

Alhamdulillah dah habis baca semua syarat2 contest...ok caer rasa nak pertaruhkan poster yang diberi nama "Caerlock Holmes" ni...hehe...asalnya movie ni berjudul Sherlock Holmes tapi pasal ni contest edit so tukar jadi nama caer je la..

Info : Sherlock Holmes ialah penyiasat fiksyen pada penghujung abad ke 19 dan awal abad ke 20..dia terkenal kerana kebolehannya menggunakan logik dan pemerhatian pintar untuk menyelesaikan masalah terutamanya kes rumit..justeru dia lebih dikenali sebagai penyiasat fiksional termahsyur...( sumber google : Sherlock Holmes)

Lastly caer nak tag mereka untuk join contest cambest ni :

1) Atif

My Header Contest !!


Assalamualaikum..hari ni caer bercadang nak masuk contest lagi...sedang khusyuk balas kunjungan sahabat dan caer discover contest cambest ni...kali ni caer nak join contest yang diberi nama My Header Contest by saudari Rieyana YNN...macam biasa sebelum masuk contest ada terms and condition...elok la kita baca sama2..check it out sini >> My Header Contest by saudari Rieyana YNN

Alhamdulillah dah selesai baca caer decide nak pilih 3 header yang dah pernah buat sebelum ni..hehe...jom check it out !!

Antara header mula2 buat...waktu tu still fresh lagi blog caer ni...hehe...dulu minat sangat dengan mario ni...

Header ni dibuat dalam kelas grafik..hehe..ni semua gara2 nak siapkan assignment...kih3

Header ni mula dipasang semalam...memandangkan dah masuk tahun baru ( awal muharam ) bukan setakat nawaitu je diperbaharui...header blog pon berubah...kih3
p/s : frankly caer masuk contest ni untuk cari lebih ramai lagi sahabat2 blogger kat luar sana...platform yang bagus gak untuk blogger2 tunjuk kreativiti dorang renovate blog...so salam kenalan caer tujukan kat semua ye...ada masa jom terjah blog caer..hehe

Lastly caer nak tag dorang join contest ni :

1) Atif

Contest Aku Suka Taman by Kiz !!


Assalamualaikum..hari ni caer rasa bersemangat nak update entri pasal contest...frankly caer dah lama mencari2 contest untuk join..akhirnya came across blog saudari KIZ...contest ni lebih berkisarkan taman...that's why contest ni diberi nama "Aku Suka Taman"...tapi sebelum join mari sama2 kita baca term and condition bagi contest kali ni...check it out kat sini >>> Contest "Aku Suka Taman" by KIZ

Bagi contest kali ni caer pertaruhkan gambar waktu hang out di Tasik Mengkuang...sebenarnya kalau ikutkan caer selalu spend masa kat sini sebabnya taman ni sangat besar dan menenangkan...kalau kusut2 caer selalu ajak kawan2 datang sini release tension...biasa la kerja duniawi ni memang tak habis2..hehe...gambar ni beri banyak makna buat caer sebabnya hari tu kitorang jerit2 kat taman tu...haha..ni la cara kitorang nak lepaskan beban dalam kepala...lepas dah penat menjerit kitorang duduk dan sembang2 sesama kitorang...selalunya kitorang share masalah sama2 dan solve sama2...jadi bila dah balik kampus rasa release je...caer letak frasa "dalam hati ada taman" sebabnya manusia ni kalau diukur dari segi luaran tidak semestinya menyamai apa yang ada di dalam hati...caer firm believe yang seburuk2 hati manusia pasti ada picisan kebaikan dalam hatinya...

Ok caer suka blog KIZ sebab caer memang suka berkawan dengan blogger yang friendly...selain tu caer suka cari tutorial baru supaya blog caer sentiasa up to date...lastly caer suka blog KIZ sebab caer suka baca entri2 yang menarik dan lebih ilmiah..


Pengumuman : Contest Aku & Ray Bon

Assalamualaikum...apa kabar sahabat2 semua??...firstly caer nak mintak maaf banyak2 kat korang semua yang setia betol lawat blog caer....ada jugak yang join contest caer...anyway korang semua memang terbaik la...support our local act...kih3...sebenarnya caer singgah blog korang...so pada contestant jangan kata caer tak lawat ye...hehe...lagi satu caer memang tak update peserta contest sebab takut sidebar blog jadi berat...korang pulak yang susah nak singgah blog caer kan...ngeh3

Caer rasa mesti korang tak sabar2 nak tahu pemenang untuk contest ni...so sekarang caer umumkan..drum roll please..kih3...susah nak pilih pemenang sebab semuanya dasat2 belaka...huhu




So kepada pemenang2 caer ucapkan tahniah ye...kepada yang kurang bernasib baik korang jangan putus asa ye...caer tetap support korang...

p/s : kepada pemenang sila email caer ye...caersasuke@gmail.com..sila kasik alamat dan no telefon bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah...


Contest Aku & Ray Bon !!!


Assalamualaikum....malam ni caer dengan rasa berbesar hatinya nak buat contest....terma dan syarat2 contest sangat simple tapi memerlukan kreativiti korang dalam berposing dengan memakai sebarang kaca mata....kenapa contest ni diberi nama Contest Aku & Ray Bon ? untuk pengetahuan semua , ray bon merupakan salah satu kaca mata yang mendapat sambutan yang hangat kat pasaran....jadi kat situlah tercetusnya idea untuk caer planning contest ni....dibawah ni adalah syarat2 yang ditetapkan

Syarat2 contest :

1) Mestilah warganegara Malaysia sahaja tanpa mengambil kira had umur

2) Terbuka kepada blogger lelaki dan perempuan

3) Korang mesti mempunyai blog sendiri bagi memudahkan sesi terjah blog...

4) Tidak diwajibkan menjadi follower Caer ....tapi credit diberikan pada sahabat2 yang sudi beramah mesra dengan caer

5) Mesti memakai kaca mata yang menampakkan korang yang stylo , macho , anggun....ngeh3

6) Gambar boleh edit tapi jangan terlampau menonjol....

7) Copy banner contest dan linkkan terus pada banner contest....terpulang sama ada nak letakkan dalam entri atau pada bahagian sidebar blog korang....kalau buat dua2 lagi baik...

8) Tinggalkan kesan kat ruangan comment box yang siap dilinkkan bagi memudahkan proses terjah blog korang


Follow kod atas ni bagi menghasilkan link direct ke entri contest korang

9) Tag 2 orang sahabat blogger pada akhir entri

10) Tarikh tutup contest : 1 September 2010


p/s : Selamat bercontest dan selamat berjaya...hadiah misteri bakal diberi kepada mereka2 yang bertuah...ngeh3


Contest Teman Sejati By Emieysandra

>> Klik link pada banner contest


Assalamualaikum...malam ni caer terjumpa satu lagi contest yang sangat menarik....Contest Teman Sejati tu...bila terjumpa je contest ni caer mula

Syarat2 contest :

1) Mestilah seorang blogger

2) Jadi follower kepada blog saudari Emieysandra ye..

3) Buat satu entri yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati...tak kisahlah nak bergambar dengan sesiapa pon dan tidak terhad bilangan sahabat yang boleh masuk dalam gambar contest...nak edit pon dibolehkan asalkan gambar masih jelas !!

4) Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu

5) Copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri Contest Teman Sejati By Emieysandra

6) Tag minimum kepada 2 orang blogger lain

7) Tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni

8) Tarikh tutup contest : 30 Ogos 2010


Ok caer pertaruhkan gambar2 ni....

Bagi caer gambar2 yang kitorang snap kat Tasik Mengkuang ni antara paling best kalau nak diikutkan la...ngeh3...




Sepanjang caer further study kat negeri orang ni banyak betol jenis2 orang yang caer jumpa...ada yang jenis suka berkawan dan ada juga yang suka jadikan kawan sebagai lawan....biasa la tu rambut sama hitam tapi hati lain2 kan ? sesungguhnya caer sangat bersyukur sebab dapat kawan yang cambest mcam dorang kat atas ni...caer susah ke , senang ke dorang still attach dengan caer....selama caer berkawan dengan dorang , macam2 masalah yang caer ada kitorang selesaikan sama2...syukur ada jugak express center kalau ada masalah...ngeh3....gambar2 ni diambil waktu kitorang hang out kat Tasik Mengkuang...gara2 stress kitorang decide nak pergi sana sambil tenangkan fikiran yang tengah kusut....macam yang caer cakap , dorang akan teman caer walaupun apa jua keadaan...caer pon dah anggap dorang macam family....bagi caer erti kawan tu tak cukup kalau kita tak berusaha menjadi sahabat...bagi caer mereka ialah sahabat yang baik...harap2 ukhuwah persahabatan ni akan terus terjalin hingga ke akhir hayat...amin

Update : Contest Aku & Ray Bon

>> Klik button untuk pergi ke update contest


Assalamualaikum...hari ni caer nak buat update peserta contest Aku & Ray Bon...jadi rasanya lebih mudah kalau korang sendiri dan datang jenguk2 para peserta....korang hanya perlu klik pada button kat bahagian sidebar yang tertera peserta contest...ok caer dahulukan dengan ucapan kat korang semua yang sudi join contest ni...terbaik !!!


1) CT


2) Hadi



3) Aida


4) Illianahidayah


5) Hana

6) Nieylicio


7) Cik Itam



8) Mrs Jamal



9) Ladolcenina



10) Cikpeah



11) Merduwaty



12) Bit Zamri



13) Zaikulim


14) Keyyah


15) Tuudia



16) Shanaz



17) Pert



18) Nigina



19) SpyMaster



20) Ooney



21) Pu3mas



22) Cik Paro


23) Wan Hazel



24) Ishiko



25) Yashapinky



26) Che Armster



27) Cik Q



28) Adam



29) Eykameow



30) Cik Bucken



31) Ika



32) Mama Liza



33) Hairi



34) Ida



35) Emieysandra



36) Nadia



37) Alya



38) EilyFarhana



39) Huda


40) Soffya



41) Fiqa


42) Intan


43) Tomato Gurl



44) Lisa



45) Mish Oura



46) Arra Jasmy



47) Sarah



48) Syazana


49) Suzie


50) Sherah

51) Oren Limau

52) Nurul Ain

53) Nini D

54) Fierlyn


55) Pupel

56) Kak Nida

57) Ibu Dini


58) Mama Qasrina

59) Mama Syawal


60) MakBed


61) Duri Tinta


62) Nur Eimi


63) Nfahk


64) Kila

65) Lassie




 
copyright reserved by caersasuke