Home » » Contest Gambar Best by Asada !!!

Contest Gambar Best by Asada !!!

Klik link pada gambar


Assalamualaikum....korang semua sihat ke ? Alhamdulillah...hari ni caer nak masuk satu lagi contest iaitu CONTEST GAMBAR BEST BY ASADA....kebetulan caer ni memang suka masuk contest , jadi peluang ni caer gunakan sebaik yang mungkin...tapi sebelum tu caer nak tengok syarat2 dulu...,jom korang baca sama2

Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..
Penilaian pemenang adalah berdasarkan:
  • Gambar dan kisah di sebalik gambar yang TERBEST & MENARIK akan dikira sebagai pemenang.
  • Juri penghakiman adalah ASADA dan kawan-kawannya. hehe..

Jadi caer pon belek2 folder dan jumpa gambar2 ni....




Gambar2 ni semua diambil daripada handset sony ericson kepunyaan kawan caer...tapi agak teruja bila tengok gambar ni tak kabur pon...flashback balik hari tu bangun awal sebab kawan baik kejutkan caer dari lamunan tido...kacau je...ngeh3....mata pon asyik pejam celik je...tak disangkal cuaca pagi tu sangat sejuk...jadi caer dengan kawan2 selimutkan badan kitorang dengan sweater....kawan caer cakap ada satu pokok " sakura " muncul kat kampus kitorang...mula2 caer tak percaya...lepas tengok TERBELIAK mata caer...masyaAllah cantiknya !!! sebelum ni tak perasan pulak ada pokok macam ni kat sebelah hostel...sebijik cam pokok sakura kat Jepun...kih3....lepas tu mata yang berat dah tak boleh nak ditutup gara2 terkesima dengan keindahan Tuhan ni...jadi ni la sedutan gambar2 bersama " pokok sakura "...ngeh3


P/S : kalau korang berminat jom terjah ramai kat blog ni >>>> ASADA

12 comments:

maCy said...

maCy pilih yg kedua.. ehh??

cantek2~~

ASaDa RyutaRo said...

dah check.. ckup syarat. penyertaan d terima (^^,)

pilih gambar yg kedua..

tQ sudi join.. gud luck!

**belakon ala2 ade kat jepun la ni. hahaha.. best! lain kali amalkan selalu bangun pagi, murah rezeki.. :P

M a W a D D a H said...

gud luck bro!!

mohd sasuke said...

@maCy
kih3..cantik ke?trimas ye..~terharu~...weee

mohd sasuke said...

@ASaDa RyutaRo kih3...trimas sudi terima "bdak bru" ni masuk contest..ngeh3..cam jepun kan?kih3

mohd sasuke said...

@M a W a D D a H trimas ye..wee...x sangke dpat smbutan pic2 ni..kih3..~prasan~

syuQ said...

wei kat depan kolej aku pon ade gak pokok gini wey..mesti spesis samo an..ann..
sori2 terexcited pulop aku..

aku dtg dari page asada..jange mrh deh

mohd sasuke said...

@syuQ
ye ke?ngeh3...yup aku mrah klu ko x amek award...kih3..sila tgk entri 5th pling latest ye...ade award ntuk ko

si[jari] telunjuk said...

cantik..kat malaysia ke nih??? bunga sakura ade bau ke???

gud luck ea..

mohd sasuke said...

@si[jari] telunjuk yup..erm subhanallah..cantik sgt2...tp bunga sakura ni bau busuk..kih3...trimas ye !!

s h e e said...

wahh...chantekla gamba...gudluck ye...

mohd sasuke said...

@s h e e trimas ye aishah..insyaAllah de rzeki de la tu..berserah je

 
copyright reserved by caersasuke