Home » » Here We Come Dominos

Here We Come Dominos

Assalamualaikum...lama betul rasanya tak mengarang entri kat blog ni..sebenarnya banyak benda nak diceritakan..asbab kekangan masa terpaksalah diriku ini akur dengan kehendak kerja...anyway cuti hari tu sangat2 best sebab abang caer dapat voucher Dominos..so kitorang satu family pergi mencekik makanan berlemak tepu ni..hehe..memang terangkat

Standard biasa la..kalau berjalan, outing atau pun pergi keluar makan semuanya mesti kena tangkap gambar..so masa ni la nak menguji kredibiliti nak posing bagai..hehe
Semua muka kelaparan gara2 sehari suntuk berjalan sini sana..sebenarnya masa kitorang outing ni adalah padahari raya haji yang lepas...orang sibuk beraya kitorang sibuk berjimba dan jalan2 cari makan..hehe..anyway Dominos memang lazat especially kalau orang belanja =p

6 comments:

NAZMIL AZHAD said...

sedapnye, huhuuu...

NAKKKKKKKKKKKK JUGAKKKKK !!!!

misshannajr said...

sangat sedap la dominos..tp kat sabah tadak.. T_T trpksa la mengadap pizza yg satu lg kalau dah rasa lemak kat badan ni berkurangan hehe

caer sasuke said...

@NAZMIL AZHAD sedap sgt2..hehe jom nnt bbq same2..jom3

caer sasuke said...

@misshannajr oo ya ka? hehe sume bnda ni mmg menambah lemak tepu ja..tapi da sedap layan je..kih3

aJa said...

eh..ain kan 2??huhu..

caer sasuke said...

@aJa aah ain..hehe..comel kan =)

 
copyright reserved by caersasuke