Home » , » Browser RockMelt : Browser Mesra Social Network

Browser RockMelt : Browser Mesra Social Network

                                         
Assalamualaikum..hari ni caer nak berkongsi informasi dengan readers berkenaan browser rockmelt khususnya buat penggemar dan user sosial network tegar...sebenarnya agak lama juga browser ini diperkenalkan dan ianya sesuatu yang sistematik serta praktikal...ramai yang mula memberi kepercayaan pada browser ini kerana saiz adalah ringan,545 kb sahaja dan antara browser yang laju..so far caer guna memang ok dan tak banyak masalah..jom tengok lagi interface bagi browser rockmelt ni


Korang boleh tambah atau bookmark beberapa social network di bahagian kiri sidebar browser

Bahagian atas new tab ada notification facebook..so korang boleh get update dengan private message, friends dan notification tanpa ada masalah


Box update akan keluar jika terdapat new updates daripada friendlist facebook


Dalam korang tengah sibuk2 update entri, korang boleh layan chat untuk menghilangkan kebosanan terlampau..hehe

P/s : korang boleh juga copy, share sebarang info pada bahagian atas new tab...just klik dan korang boleh share dengan jayanya..hebat kan..so jom kita sama2 bertukar ke browser yang baru dan lebih cool =)

6 comments:

D i n said...

rockmelt wowser mmg syok hehe kita bleh chat walaupun bukn kat facebook hehe

caer sasuke said...

@D i n yup..sangat2 interesting dan seronok bila dapat buat 2 in 1..kan2 =)

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, interesting tu.. nnti nak cubalah.. hehe ;)

caer sasuke said...

@Secrets of A Teenage Girlok nanti cuba dan decide k =)

kaishin said...

erm nampak cam menarik jer, boleh la cuba nanti

caer sasuke said...

@kaishin yup..kaishin cube la nnt..menarik =)

 
copyright reserved by caersasuke