Home » » Wallpaper Dekstop : Korean Look by Caer

Wallpaper Dekstop : Korean Look by Caer

Assalamualaikum...memandangkan malam ni caer susah nak lelap, caer buatkan satu wallpaper untuk diri sendiri...dengan harapan bila sudah siap nanti boleh tidur lena sebab esok kuliah still go on macam biasa...wallpaper ni caer buat guna photoshop cs5 bersaiz 1280 lebar x 800 tinggi...tema avatar ala2 korean look, background ala2 pelangi lepas hujan, tepekan brushes dan watermark bisnes caer sendiri...caer siapkan dalam masa 1 jam kalau tak silap sebab tak plan nak buat wallpaper...alih2 nampak macam dah nak jadi, caer teruskan sampai siap...hehe


Ni hasil akhir...kalau berminat nak tepek kat dekstop, silalah ambil ye..jangan malu jangan segan...caer sedekahkan kat korang...ok mata dah makin nak pejam..selamat malam

P/s : sedapnya kalau masuk waktu tidur..yeayy..hehe

12 comments:

MyMy said...

best jak bila main dgn photoshop..
tp sygnya bila lappy ni tkda photoshop huhu..

MR. LONELY said...

fuyooo, domo nk jugak korean look hihiiiiiiiii

✿ Cik Nisa ✿ said...

wow nice !

misz_eyza said...

nie lah hasil kerja tangan org berseni...sentuh sekejap jer tros menjadi..

uncle said...

hasil kerja yg sangat kreatif..mmg hebat caer nih..

caer sasuke said...

@MyMy hah banyaknye link untuk download software photoshop..best sangat2 dapat berkarya digital ni..=)

caer sasuke said...

@MR. LONELY hihi..nak jugak ke? nanti caer buatkan k untuk domo..erk..=p

caer sasuke said...

@✿ Cik Nisa ✿ thanks ye cik nisa =)

caer sasuke said...

@misz_eyza takde la kak..caer saja bosan2..nak bagi leka sampai boleh terlelap..hehe..=)

caer sasuke said...

@uncle takdelah uncle..biasa2 je..caer tak la pandai manipulate gambar pun..buat2 kartun je mampu la..hehe =p

✿ Cik Nisa ✿ said...

@caer sasuke : hee sesame :D

caer sasuke said...

@✿ Cik Nisa ✿ ambiklah ye wallpaper ni nanti =)

 
copyright reserved by caersasuke