Home » » Pengumuman : Contest Aku & Ray Bon

Pengumuman : Contest Aku & Ray Bon

Assalamualaikum...apa kabar sahabat2 semua??...firstly caer nak mintak maaf banyak2 kat korang semua yang setia betol lawat blog caer....ada jugak yang join contest caer...anyway korang semua memang terbaik la...support our local act...kih3...sebenarnya caer singgah blog korang...so pada contestant jangan kata caer tak lawat ye...hehe...lagi satu caer memang tak update peserta contest sebab takut sidebar blog jadi berat...korang pulak yang susah nak singgah blog caer kan...ngeh3

Caer rasa mesti korang tak sabar2 nak tahu pemenang untuk contest ni...so sekarang caer umumkan..drum roll please..kih3...susah nak pilih pemenang sebab semuanya dasat2 belaka...huhu




So kepada pemenang2 caer ucapkan tahniah ye...kepada yang kurang bernasib baik korang jangan putus asa ye...caer tetap support korang...

p/s : kepada pemenang sila email caer ye...caersasuke@gmail.com..sila kasik alamat dan no telefon bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah...


0 comments:

 
copyright reserved by caersasuke